Ceptiv ApS  Dalgas Avenue 40  8000 Aarhus C
Facebook   Linkedin
Dansk   English
Kirppu Danmark ApS

Kundepanel til loppemarked koncept

Vores samarbejde med Kirppu begyndte helt tilbage i 2015. På daværende tid havde Kirppu kun en butik i Herlev.

Kirppu havde store ambitioner om at udvide og åbne flere butikker i hele Danmark. I den forbindelse havde Kirppu behov for en samlet løsning til alle deres tekniske udfordringer.  Det inkluderede bl.a. et kundepanel. Kirppu ønskede et brugervenligt online kundepanel, hvor kunder nemt kan logge på og håndtere deres stande. Kunder kan bl.a. leje en ny stand, udvide lejen på eksisterende, tilkøbe serviceydelser m.m. Danskerne har taget rigtig godt imod konceptet og Kirppu har nu åbnet over 10 butikker rundt omkring i hele Danmark.

Brugervenlig navigering

Top menuen er dedikeret til hurtige perspektivskift mellem tilgængelig stande, nem tilføjelse af nye stande, ved at klikke på det grønne plus, og til sidst er alle profilrelevante sider gemt under profilknappen.

Algoritme til rabatter

Efter nærmer adfærdsforståelse, havde vi udfordringer med salg af mellemrumsdage. Dette fik vi løst med en idé til en algoritme, som automatisk sendte underretninger om rabatter hvilket resulterede i mersalg.

Visual fremvisning af lejeperioden

Kunden har et tydeligt overblik over status på lejeperioden med farveindikationer. Hvis det er muligt, forslås udvidelse automatisk samt underretninger om eventuelle rabatter.

Real time fremvisning af salg

Nyd en kop kaffe i sofaen og følg med i dit salg direkte fra kundepanelet. Der modtages en salgsunderretning sekundet efter produktet er kørt igennem kassen i butikken.

"Ceptiv har været med under hele processen, og vi har hele tiden følt os i trygge hænder, lige fra udviklingsprocessen til præsentation af det færdige produkt. Vi oplever, at produktet er nem at finde rundt i, uanset brugerniveau og om det er via desktop eller på smartphones."

Claus Andreassen CEO | Kirppu Danmark ApS