Ceptiv ApS  Dalgas Avenue 40  8000 Aarhus C
Facebook   Linkedin
Dansk   English

Hvad sker der Ceptiv?

Update12. marts 2019
Ja, vi er godt klar over, at det er lang tid siden, vi sidst har skrevet et blogindlæg eller bare kommet med et lille livstegn, men bare rolig, vi er ikke gået i stå, tværtimod! Vi har rigeligt at se til med mange spændende projekter i pipeline. Vi vil i dette indlæg præsentere kort, hvad vi sidder og roder rundt med i øjeblikket.

For godt og vel nogle måneder siden blev vi kontaktet af to energiske fyre fra Vejle, som for alvor ønskede at tage skridtet ud i iværksætterlivet med deres fremragende idé. En kort samtale blev til et møde og et møde blev til flere.

 

Drengene kom forbi vores kontor på Dalgas Avenue 40, hvor de fremlagde deres idé og drøftede deres behov, krav og ønsker til deres kommende IT-produkt. Vi kunne mærke lige fra start, at disse drenge mente det her seriøst og brændte virkelig for at få deres idé omsat til virkelighed, og det er her Ceptiv kommer ind i billedet.

 

Med deres tårnhøje forventninger til et kick-ass produkt VOL-1 skulle valget af samarbejdspartner til sidst falde på Ceptiv. Vi fik til opgave at stå for hele pakken lige fra grafisk identitet/webdesign til programmering af hele systemet, og vi er allerede godt på vej.

Hvad er deres idé, vil du sikkert spørge!
Vi kan desværre ikke røbe for meget endnu, men vi kan roligt fortælle, at det kommer til at leve på en Webapp, og har noget med rekruttering med et nytænkende twist at gøre. Når ja, så kan vi også love dig for, at det bliver super fedt og forhåbentligt så fedt, at konkurrenterne er ved at falde ned fra stolene 😉
I må vente lidt endnu, før vi kan rulle de tunge mørklægningsgardinerne fra og afsløre, hvad vi nøjagtigt sidder og knokler med.

Til noget der ikke er så hemmelighedsfuldt, men noget vi er lige så stolte over at kunne præsentere er, at vi har indgået en samarbejdsaftale med Bjørnene fra Aarhus. Det er selveste Bakken Bears vi taler om her, som desuden er Danmarks førende basketballhold. Dermed bliver vi også en del af byens stærkeste erhvervsnetværk, som vi i øvrigt glæder os helt vildt til at benytte os af.

Hvad hjælper I Bakken Bears med?
Vi hjælper Bakken Bears med blandt andet grafisk materiale til avisannoncer, banner, grafisk layout til events og meget mere.
Hvis du ikke allerede har været inde at se Bjørnene fra Aarhus, så gør dig selv den tjeneste. Det er med garanti, at du får verdensklasse-underholdning til kampene i Vejlby Risskov Hallen.

Det var en lille update fra Ceptiv

På gensyn!