Ceptiv ApS  Dalgas Avenue 40  8000 Aarhus C
Facebook   Linkedin
Dansk   English
Kreativt webbureau i Aarhus Jylland

Digital martial artists i webudvikling og digital design i Aarhus Jylland

Hos Ceptiv har vi stærke kompetencer i webudvikling og digital design. Vi som et kreativt webbureau i Aarhus Jylland, realiserer alle former for ideer og/eller digitale udfordringer udfra vores tilgang til design, fokus på detaljer og problemløsning. Vi er et kreativt team, som har fokus på kvalitet, brugervenlighed og detaljer, der gør, at I skiller jer ud fra mængden.

Værdiskabende Kreativt webbureau med base i Århus

Med webudvikling og digital design som værktøj, ønsker vi, at skabe en større værdi for den enkelte virksomhed. Som et kreativt webbureau sørger for at gøre jer tydelige, booste og skabe vækst til jeres virksomhed og samtidig bevare jeres visuelle identitet.  Hos os er vores kunder altid i fokus, og I sikre på et godt samarbejde med god kommunikation og gennemsigtighed. Du får et færdigt produkt eller web løsninger, som er skræddersyet præcis til jer og jeres virksomheds behov. Med andre ord – vi behandler hver projekter, og hver kunde unikt. Ikke noget med færdige skabeloner eller hurtige løsninger. Vi har altid fingeren på pulsen og er dybt engageret i alle vores projekter, hvorfor? Fordi vi simpelthen ikke kan lade være. Skal du bruge et webbureau i Århus Jylland? Så kontakt os.

Se et udvalg af løsninger vi har realiseret for vores kunder

Kompetencemix af kreative sjæle der har styr på webudvikling, digital design m.m.

Vi er et webbureau med base i Aarhus Jylland, som er sammensat af kreative ildsjæle med fingeren på pulsen. Vi besidder et bredt område af kompetencer som kan ses i vores services og de faserne for digitale løsninger. Vores team er et godt mix af kreative personligheder med erfaring i webudvikling og digital design, samt forskellige tekniske og kreative baggrunde. Det gør, at vi sammen er godt klædt på til at løse de udfordringer markedet, og den digitale verden byder på. Det er altid et kick, når vi udgiver et projekt og kan se hvilken positiv forskel, det gør for den enkelte virksomhed. Ligesom den digitale branche står vi aldrig stille, vi elsker at udvikle os i takt med nye tekniske og kreative tiltag. Se også hvad vi har lavet for vores kunder, ved at udforske alle vores cases.

Hvor holder I til i Aarhus?

Vi har base på Dalgas Avenue 40 i Aarhus C Jylland og vi er altid friske på høre om din idé og tanke.

Vi lover, at der er frisk kaffe på kanden og alt sammen er selvfølgelig uforpligtende. Hos os får I sparring på jeres digitale idé og sammen kan vi finde den rigtige løsning til jer.

"Ceptiv har været med under hele processen og vi har hele tiden følt os i trykke hænder, lige fra udviklingsprocessen til præsentation af det færdige resultat. Vi oplever at platformen er nem at finde rundt i, uanset brugerniveau og om det er via browseren eller på smartphones."

Claus Andreassen CEO | Kirppu Danmark ApS

"Samarbejdet med Ceptiv har været suveræn. En af deres forcer er at sætte sig i brugernes sted og designe en grænseflade, som er intuitiv og visuelt godt skuet sammen."

L. K. Mannaz A/S

"Det har været en rigtig god oplevelse at arbejde sammen med super kompetente og kreative ildsjæle. Står du og mangler et bureau, der bare kan få det hele til at ske, så vil vi til hver en tid anbefale Denis og teamet fra Ceptiv."

Nick Pedersen KBH Ejendomsservice A/S

"Vi har haft et upåklageligt samarbejde med Ceptiv. Vi har fået løst adskillige opgaver relateret til grafik og web. Vi nyder fortsæt den fremadstræbende tilgang til opgaverne og de kreative løsninger."

Jesper Skovenborg Sustainable Power Invest A/S

"Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med Ceptiv i forbindelse med udarbejdelse af ny hjemmeside til Amayse. Ceptiv har arbejdet selvstændigt og effektivt med deres opgaver. De var hurtige til at sætte sig ind i vores virksomhed samt vores behov. Deres arbejde har været omhyggeligt og ansvarsbevidst med en høj kvalitet. "

Sejer Aagaard Amayse A/S