Ceptiv ApS  Dalgas Avenue 40  8000 Aarhus C
Facebook   Linkedin
Dansk   English
Kreativt webbureau i Aarhus Jylland

Digital martial artists i webudvikling og digital design i Aarhus Jylland

Hos Ceptiv har vi stærke kompetencer i webudvikling og digital design. Vi som et kreativt webbureau i Aarhus Jylland, realiserer alle former for ideer og/eller digitale udfordringer udfra vores tilgang til design, fokus på detaljer og problemløsning. Vi er et kreativt team, som har fokus på kvalitet, brugervenlighed og detaljer, der gør, at I skiller jer ud fra mængden.

Værdiskabende Kreativt webbureau med base i Århus

Med webudvikling og digital design som værktøj, ønsker vi, at skabe en større værdi for den enkelte virksomhed. Som et kreativt webbureau sørger for at gøre jer tydelige, booste og skabe vækst til jeres virksomhed og samtidig bevare jeres visuelle identitet.  Hos os er vores kunder altid i fokus, og I sikre på et godt samarbejde med god kommunikation og gennemsigtighed. Du får et færdigt produkt eller web løsninger, som er skræddersyet præcis til jer og jeres virksomheds behov. Med andre ord – vi behandler hver projekter, og hver kunde unikt. Ikke noget med færdige skabeloner eller hurtige løsninger. Vi har altid fingeren på pulsen og er dybt engageret i alle vores projekter, hvorfor? Fordi vi simpelthen ikke kan lade være. Skal du bruge et webbureau i Århus Jylland? Så kontakt os.

Se et udvalg af løsninger vi har realiseret for vores kunder

Kompetencemix af kreative sjæle der har styr på webudvikling, digital design m.m.

Vi er et webbureau med base i Aarhus Jylland, som er sammensat af kreative ildsjæle med fingeren på pulsen. Vi besidder et bredt område af kompetencer som kan ses i vores services og de faserne for digitale løsninger. Vores team er et godt mix af kreative personligheder med erfaring i webudvikling og digital design, samt forskellige tekniske og kreative baggrunde. Det gør, at vi sammen er godt klædt på til at løse de udfordringer markedet, og den digitale verden byder på. Det er altid et kick, når vi udgiver et projekt og kan se hvilken positiv forskel, det gør for den enkelte virksomhed. Ligesom den digitale branche står vi aldrig stille, vi elsker at udvikle os i takt med nye tekniske og kreative tiltag. Se også hvad vi har lavet for vores kunder, ved at udforske alle vores cases.

Hvor holder I til i Aarhus?

Vi har base på Dalgas Avenue 40 i Aarhus C Jylland og vi er altid friske på høre om din idé og tanke.

Vi lover, at der er frisk kaffe på kanden og alt sammen er selvfølgelig uforpligtende. Hos os får I sparring på jeres digitale idé og sammen kan vi finde den rigtige løsning til jer.

"Ceptiv har været med under hele processen, og vi har hele tiden følt os i trygge hænder, lige fra udviklingsprocessen til præsentation af det færdige produkt. Vi oplever, at produktet er nem at finde rundt i, uanset brugerniveau og om det er via desktop eller på smartphones."

Claus Andreassen CEO | Kirppu Danmark ApS

"Samarbejdet med Ceptiv har været suveræn. De har været gode til at fokusere på brugeroplevelsen og designe en intuitiv brugerflade, som er visuelt godt skruet sammen. "

Lasse Kudsk IT & Digital Director | Mannaz A/S

"Det har været en rigtig god oplevelse at arbejde sammen med super kompetente og kreative ildsjæle. Mangler du et bureau, der kan få det hele til at ske, så vil vi til hver en tid anbefale Denis og resten af teamet fra Ceptiv. "

Nick Pedersen Medejer | KBH Ejendomsservice A/S

"Vi har haft et upåklageligt samarbejde med Ceptiv i flere år. De har hjulpet os med flere projekter gennem tiden. Vi nyder fortsat den fremadstræbende tilgang til de kreative løsninger."

Jesper Skovenborg CEO | Sustainable Power Invest A/S

"Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med Ceptiv i forbindelse med udarbejdelse af ny hjemmeside til Amayse. Ceptiv har arbejdet selvstændigt og effektivt. De var hurtige til at sætte sig ind i vores virksomhed, samt vores behov. Deres arbejde har været omhyggeligt og ansvarsbevidst med en høj kvalitet."

Sejer Aagaard Amayse A/S

"En rigtig positiv oplevelse at samarbejde med teamet fra CEPTIV. Professionel og hurtig service fra første dag. Teamet er hurtigt til at besvare spørgsmål, finde løsninger og ikke mindst at transformere vores ideer omkring design og funktionalitet til en super flot og funktionel løsning, der fungerer både på PC, tablets og mobil. Vi er rigtig godt tilfreds med vores nye hjemmeside og kan kun anbefale CEPTIV"

Mads Isager CMA Armatur A/S