Ceptiv ApS  Dalgas Avenue 40  8000 Aarhus C
Facebook   Linkedin
Dansk   English

Vi er et kreativt webbureau i Århus

Vi er et lille webbureau i Århus – sammensat af kreative og passionerede ildsjæle – med fingeren på pulsen indenfor den digitale verden. Vi designer og bygger skræddersyede digitale løsninger med fokus på kvalitet, detaljer, brugervenligheden og på dine specifikke behov.

Vi elsker digitale udfordringer

Hos os er du altid i fokus, og vi sikrer et godt samarbejde med gennemsigtighed og god kommunikation. Vi engagerer os altid 100% i dine problemstillinger, og vi stræber ikke efter at designe den gode løsning, men den rigtige løsning – hver gang.

Vi sikrer, at I skiller jer ud fra mængden

Vores passion for design er vores altoverskyggende drivkraft, og vores løsninger skal være unikke, brugervenlige og til at forstå. Vi arbejder målrettet og effektivt på, at du skal føle dig tryg og ikke mindst godt tilfreds med slutresultatet. Her er der ingen, der springer over, hvor gærdet er lavest.

"Ceptiv har været med under hele processen og vi har hele tiden følt os i trykke hænder, lige fra udviklingsprocessen til præsentation af det færdige resultat. Vi oplever at platformen er nem at finde rundt i, uanset brugerniveau og om det er via browseren eller på smartphones."

Claus Andreassen CEO | Kirppu Danmark ApS

"Samarbejdet med Ceptiv har været suveræn. En af deres forcer er at sætte sig i brugernes sted og designe en grænseflade, som er intuitiv og visuelt godt skuet sammen."

L. K. Mannaz A/S

"Det har været en rigtig god oplevelse at arbejde sammen med super kompetente og kreative ildsjæle. Står du og mangler et bureau, der bare kan få det hele til at ske, så vil vi til hver en tid anbefale Denis og teamet fra Ceptiv."

Nick Pedersen KBH Ejendomsservice A/S

"Vi har haft et upåklageligt samarbejde med Ceptiv. Vi har fået løst adskillige opgaver relateret til grafik og web. Vi nyder fortsæt den fremadstræbende tilgang til opgaverne og de kreative løsninger."

Jesper Skovenborg Sustainable Power Invest A/S

"Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med Ceptiv i forbindelse med udarbejdelse af ny hjemmeside til Amayse. Ceptiv har arbejdet selvstændigt og effektivt med deres opgaver. De var hurtige til at sætte sig ind i vores virksomhed samt vores behov. Deres arbejde har været omhyggeligt og ansvarsbevidst med en høj kvalitet. "

Sejer Aagaard Amayse A/S