Ceptiv ApS  Dalgas Avenue 40  8000 Aarhus C
Facebook   Linkedin
Dansk   English

Vi er et kreativt webbureau i Århus

Vi er et lille webbureau i Århus – sammensat af kreative og passionerede ildsjæle – med fingeren på pulsen indenfor den digitale verden. Vi designer og bygger skræddersyede digitale løsninger med fokus på kvalitet, detaljer, brugervenligheden og på dine specifikke behov.

Vi elsker digitale udfordringer

Hos os er du altid i fokus, og vi sikrer et godt samarbejde med gennemsigtighed og god kommunikation. Vi engagerer os altid 100% i dine problemstillinger, og vi stræber ikke efter at designe den gode løsning, men den rigtige løsning – hver gang.

Vi sikrer, at I skiller jer ud fra mængden

Vores passion for design er vores altoverskyggende drivkraft, og vores løsninger skal være unikke, brugervenlige og til at forstå. Vi arbejder målrettet og effektivt på, at du skal føle dig tryg og ikke mindst godt tilfreds med slutresultatet. Her er der ingen, der springer over, hvor gærdet er lavest.

"Ceptiv har været med under hele processen, og vi har hele tiden følt os i trygge hænder, lige fra udviklingsprocessen til præsentation af det færdige produkt. Vi oplever, at produktet er nem at finde rundt i, uanset brugerniveau og om det er via desktop eller på smartphones."

Claus Andreassen CEO | Kirppu Danmark ApS

"Samarbejdet med Ceptiv har været suveræn. De har været gode til at fokusere på brugeroplevelsen og designe en intuitiv brugerflade, som er visuelt godt skruet sammen. "

Lasse Kudsk IT & Digital Director | Mannaz A/S

"Det har været en rigtig god oplevelse at arbejde sammen med super kompetente og kreative ildsjæle. Mangler du et bureau, der kan få det hele til at ske, så vil vi til hver en tid anbefale Denis og resten af teamet fra Ceptiv. "

Nick Pedersen Medejer | KBH Ejendomsservice A/S

"Vi har haft et upåklageligt samarbejde med Ceptiv i flere år. De har hjulpet os med flere projekter gennem tiden. Vi nyder fortsat den fremadstræbende tilgang til de kreative løsninger."

Jesper Skovenborg CEO | Sustainable Power Invest A/S

"Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med Ceptiv i forbindelse med udarbejdelse af ny hjemmeside til Amayse. Ceptiv har arbejdet selvstændigt og effektivt. De var hurtige til at sætte sig ind i vores virksomhed, samt vores behov. Deres arbejde har været omhyggeligt og ansvarsbevidst med en høj kvalitet."

Sejer Aagaard Amayse A/S

"En rigtig positiv oplevelse at samarbejde med teamet fra CEPTIV. Professionel og hurtig service fra første dag. Teamet er hurtigt til at besvare spørgsmål, finde løsninger og ikke mindst at transformere vores ideer omkring design og funktionalitet til en super flot og funktionel løsning, der fungerer både på PC, tablets og mobil. Vi er rigtig godt tilfreds med vores nye hjemmeside og kan kun anbefale CEPTIV"

Mads Isager CMA Armatur A/S