Ceptiv ApS  Dalgas Avenue 40  8000 Aarhus C
Facebook   Linkedin
Dansk   English

Tågekanoner og hurtige biler

Samarbejdspartner13. juli 2018
Sommeren har for alvor ramt Danmark. Imens I nyder en forfriskende dukkert på stranden, kolde drinks eller sport i flimmerkassen, sidder vi bag vores computerskærme og knokler med to spændende projekter.

Flere og flere virksomheder er så småt begyndt at gå på sommerferie, men på kontoret på Dalgas Avenue står det ikke stille, tværtimod. Tågekanoner og hurtige biler er sommerens projekter.

 

Den første kunde vi kan præsentere er

 

PROTECT GLOBAL A/S er en international virksomhed, som producerer produkter til sikring af værdier og mennesker mod tyveri og røveri. PROTECT GLOBAL sælger tågekanoner og tilbehør via distributører og alarminstallatører i flere end 50 lande.

 

Vi har fået til opgave at udvikle en forbedret og optimeret webløsning, der skal snakke sammen med deres øvrige 70 websites. Med andre ord bygger vi motoren, og hvor design og brugeroplevelsen ikke er i fokus i denne omgang.

Anden kunde vi kan præsentere er

 

Club First Flex har gjort en ære i at flexlease biler til både private- og erhvervskunder. Club First Flex er en forholdsvis ny spiller på markedet, der ikke går på kompromi med kvaliteten.

Club First Flex vil ikke ligne alle de andre og efterspurgte hertil et website med fuld fart over feltet og et design, der i høj grad skal friste målgruppen til at lease en fed øse.

 

Vi er allerede godt i gang med designprocessen, og vi kan love jer for, at det bliver hurtigt!

 

Vi har det godt her inde i varmen, og vi håber, at I alle får en fantastisk sommer.