Ceptiv ApS  Dalgas Avenue 40  8000 Aarhus C
Facebook   Linkedin
Dansk   English
SÆRLIG TILBUD TIL SMÅ FORRETNINGER

Vi hjælper dig og din forretning med dine digitale udfodringer til overkommelig priser

Få tilknyttet en webmaster

Du får tilknyttet en webmaster kontaktperson, som hjælper dig med dine digitale udfordringer. Vi har fokus på at skabe en personlig relation med alle vores kunder. Du vil også opleve initiativer og forslag til forbedringer, så du kan få flere kunder og mere success.

Få flere kunder med en ny og optimal hjemmeside

Alle vores nye kunder får muligheden for at få udarbejdet en hel ny hjemmeside, som vi hos Ceptiv kan stå 100% indenfor. Målet er at skabe en god oplevelse for alle dine besøgende. Din hjemmeside skal være brugervenlig på alle enheder. Med en ny og optimeret hjemmeside, vil du formå at konvertere flere besøgende til kunder, og dermed øge omsætningen i din forretning.

Vedligeholdelse af hjemmeside

Med i prisen får du vedligeholdelse af din hjemmeside. Du kan til hver en tid kontakte din webmaster og få hjælp til at lave eventuelle ændringer på din hjemmeside. Elsker du selv at nørde med dit eget indhold, så er det også en mulighed. Du modtager din egen login, hvor du via din kontrolpanel, selv kan foretage ændringer af din hjemmeside.

Google Analytics - Integration og vedligeholdelse

Google Analytics er et værktøj vi benytter til at analysere trafikken på din hjemmeside.

Google Business - Oprettelse og vedligeholdelse

Google Business er et værktøj vi benytter til at synliggøre din virksomhed og dermed øge dine besøgstal med det formål, at skaffe dig flere kunder i butikken.

Øget synlighed med optimal teknisk seo

Med en skarp og optimal teknisk SEO, sørger vi for, at din salgskanal bliver god venner med søgemaskinerne. Det vi øge synligheden af din salgskanal og dermed anbringe flere kunder i din forretning.Vi sørger for at din tekniske seo er 100% optimal, det gør at søgemaskinerne bliver glad for din hjemmeside, derfor modtager du flere besøg. Og flere besøg betyder flere kunder.

Professionel email konti

Din webmaster hjælper dig med at lave professionelle email konti til dig og dine kollegaer. Det inkluderer også en email signatur, som stemmer overens med din forretning. Du får din egen Online Email Klient, via din egen webadresse (eksempelvis: ditdomæne.mail.dk), som du og dine kollegaer kan tilgå på enhver enhed.

Server hosting

Hvad med server hosting og alt det tekniske? Ja, det klarer vi også for dig. Med i prisen får du også lyn hurtig hosting. Betaler du allerede for hosting hos en anden leverandør? Så er det bare med at opsige aftalen og spare det du betaler. Vi sørger for alt teknisk server hosting af din hjemmeside, e mails m.m. Vi hjælper dig også med dit dk hostmaster, og på anden vis håndtering af domæner.

"En rigtig positiv oplevelse at samarbejde med teamet fra CEPTIV. Professionel og hurtig service fra første dag. Teamet er hurtigt til at besvare spørgsmål, finde løsninger og ikke mindst at transformere vores ideer omkring design og funktionalitet til en super flot og funktionel løsning, der fungerer både på PC, tablets og mobil. Vi er rigtig godt tilfreds med vores nye hjemmeside og kan kun anbefale CEPTIV"

Mads Isager CMA Armatur A/S

"Jeg har kun gode oplevelser med Ceptiv. De er tilgængelige og servicemindede. Jeg er meget glad for min nye hjemmeside, som jeg nu stolt viser frem "

Maja Nørgård Jacobsen Autoriseret psykolog

"Det har været en rigtig god oplevelse at arbejde sammen med super kompetente og kreative ildsjæle. Står du og mangler et bureau, der bare kan få det hele til at ske, så vil vi til hver en tid anbefale Denis og teamet fra Ceptiv"

Nick Pedersen KBH Ejendomsservice A/S

"Vores varmeste anbefalinger gives til ceptiv. Virkelig dygtige mennesker og altid til at komme i kontakt med . Vi har både fået udviklet vores website med fuld design Samt et indviklet CMS system som de har løst til perfektion og så er begge platforme i flere sprog - kan varmt anbefales herfra"

Daniel Javid Nordic Media